ҐорҐани

Природний

заповідник

Презентація збірки «Приваблюють Ґорґанські краєвиди»

11 вересня 2018 року відбулася презентація збірки поезій «Приваблюють Ґорґанські краєвиди» з фотоілюстраціями заповідної території. Збірка надрукована в рамках «Проєкту «Програма екологічних громадських ініціатив для Сходу та Заходу України», який впроваджується Фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» спільно із Міністерством екології та природних ресурсів України за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки», Природничим клубом «Кедрина» в партнерстві з природним заповідником «Ґорґани».
На захід завітали: представники місцевої влади, краєзнавці, члени національної спілки журналістів, союзянки районної організації «Союз українок», професійні фотографи Надвірнянщини, працівники природного заповідника «Ґорґани», представники громадських організацій, ЗМІ та пересічні громадяни.
Саме прекрасні краєвиди природного заповідника «Ґорґани» стали джерелом натхнення для авторів поезій.
Свої твори про красу і велич Ґорґан прочитали поети Любов Косило та Степан Писуляк. Учениці 10-го класу Надвірнянської ЗОШ І-III ст. № 1 продекламували вірші з даної збірки.
Зі словами подяки авторам поезій і всім, хто долучився до створення збірки виступив в.о. директора природного заповідника «Ґорґани» Ярослав Петращук.