ҐорҐани

Природний

заповідник

«Зростає гідна зміна»

Одним із пріоритетних напрямів тісної співпраці між природоохоронною науково-дослідною і позашкільною навчальною установами є проведення різноманітних спільних заходів.
Нещодавно працівниками сектору екологічної освіти природного заповідника «Ґорґани» Людмилою Кравчук і Романом Кузнєцовим організовано і проведено свято «Зростає гідна зміна», яке відбулося на базі Надвірнянського районного еколого-натуралістичного центру для дітей та юнацтва. Присутні на святі гучними оплесками запросили до залу юних природолюбів.
Вони з гордістю розповідали, як будуть цінувати природу. Привітала гостей та розповіла про діяльність Надвірнянського РЕНЦ директор Андрусяк Лариса Василівна.
Завідувач сектору екологічної освіти Людмила Кравчук проінформувала про те, що один з основних завдань діяльності природоохоронної установи є еколого-освітня робота для покращення екологічної культури та відповідального ставлення до природи підростаючого покоління. Захід об’єднав дорослих і дітей у бажанні жити в чистому довкілля.