ҐорҐани

Природний

заповідник

Пізнання природи дошкільнятами «Сніжинки»

Пізнання природи дошкільнятами – одне з пріоритетних напрямків у дошкільному навчальному закладі «Сніжинка». В переддень відзначення Міжнародного дня водно-болотних угідь працівники сектору екологічної освіти природного заповідника «Ґорґани» завітали до ДНЗ «Сніжинка» для інформування дорослих і малят про цю зелену дату календаря.
Завідувач сектору екологічної освіти Людмила Кравчук розповіла присутнім про діяльність, біорізноманіття заповідника «Ґорґани», звернувши особливу увагу на його заболочені місцевості.

Віртуально подорожуючи малята самостійно пізнавали територію заповідника та правила поведінки в природі. Із зовнішнім виглядом та умовами проживання рослин і тварин заболочених місцин заповідника дітей ознайомив провідний фахівець сектору Роман Кузнєцов. Після розповіді вихованці ДНЗ із задоволенням працювали над розмальовками «Представники флори та фауни водно-болотних угідь» (виготовленні працівниками заповідника). Розмальовують вихованці групи «Сонечко» Розмальовують вихованці групи «Метелик».