ҐорҐани

Природний

заповідник

Екоінформування педагогів-позашкільників

Працівники сектору екологічної освіти природного заповідника «Ґорґани» завітали до Надвірнянського районного еколого-натуралістичного центру для дітей та юнацтва на чергову нараду керівників гуртків установи.
Провідний фахівець сектору Роман Кузнєцов розповів присутнім, що 11 грудня відзначатиметься Міжнародний день гір. Гори займають приблизно ¼ поверхні планети та є місцем проживання близько 10 % населення. Це – заповідник для багатьох унікальних видів рослин і тварин, джерело води усіх основних річок Землі.
Природний заповідник «Ґорґани» має безпосереднє відношення до відзначення Міжнародного дня гір, оскільки територія розташована в межах Довбушанських Ґорґан. Завідувач сектору Людмила Кравчук проінформувала педагогів про те, що розпочато Всеукраїнську акцію «Збережи ялинку» та важливість збереження та охорони хвойних лісів, з використанням наочного матеріалу – буклету.
Педагогам-позашкільникам роздані буклети «Збережемо ялинку» для ознайомлення гуртківців та кишенькові календарики «Природний заповідник «Ґорґани»» на 2018 рік.