ҐорҐани

Природний

заповідник

Круглий стіл "10 років Карпатської конвенції в Україні: досягнення, не реалізовані можливості, ризики, перспективи"

Круглий стіл "10 років Карпатської конвенції в Україні: досягнення, не реалізовані можливості, ризики, перспективи" Адміністрація Національного природного парку "Гуцульщина" та громадські природоохоронні організації України, об'єднані у громадянську кампанію "Гуцульщині - БУТИ!", ініціювали проведення 10 травня 2013 року круглого столу, присвяченого 10-й річниці підписання Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат.
Круглий стіл є черговою спробою об'єднання зусиль усіх зацікавлених сторін у справі реалізації в Україні цілей та принципів Карпатської конвенції - з метою охорони та сталого розвитку Карпат, поліпшення якості життя, збереження природних цінностей та культурної спадщини.
Участь у круглому столі прийняли представники органів владних повноважень, природоохоронних, науково-дослідних та освітніх установ, державних та комерційних підприємств, туристичних та громадських організацій, засобів масового розголосу.
Однією з учасниць заходу була зав.сектору екологічної освіти природного заповідника «Горгани» та голова громадської організації «ПРО ЛІСОК», що працює в Надвірнянському районі – Світлана Лахва.
Круглий стіл відбувся в адміністративному корпусі НПП "Гуцульщина" в місті Косові.