ҐорҐани

Природний

заповідник

Екологічний десант школи в дії

Працівники сектору екологічної освіти природного заповідника «Ґорґани» провели екологічні заняття для учнів 5-6-х класів Пасічнянської ЗОШ І-III ст.
Тема заняття: «Допомога пернатим взимку». Завідувач сектору Людмила Кравчук ознайомила присутніх з проведенням Всеукраїнської акції «Допоможемо пернатим», наголосивши на те, що для птахів взимку не так страшний холод, як голод. Провідний фахівець сектору Роман Кузнєцов продемонстрував, з детальним роз’ясненням, відеофільм «Зимуючі птахи України».
Роман Ігорович також ознайомив учнів зі змістом листівок «Пташині їдальні» і «Чим годувати пташок?», виготовлених працівниками екосектору. На запрошення Луціва Євгена Михайловича – керівника гуртка «Екологічна стежка», який діє при школі, проведено екозаняття. Вихованці гуртка ознайомились з презентацією «Птахи рідного краю». Людмила Петрівна розповіла про акцію «Допоможемо пернатим» і теоретичними основами виготовлення годівниць.
Юннатам проведено майстер-клас з виготовлення їдалень для пернатих з підручних побутових матеріалів. Учні з задоволенням виготовили годівниці і розвісили в шкільному саду.